Ontdek Roemenië als wijnland tijdens een unieke wijnreis

Foto van de wijngaard van Viatohani

Altijd al meer willen weten over de herkomst van de Roemeense wijnen? Dan is een wijnreis naar Roemenië echt iets voor jou. Roemwijn organiseert samen met Romtour een onvergetelijke wijnreis naar de belangrijkste wijngebieden in Roemenië.

Maak kennis met de rijke wijnhistorie van Roemenië

Deze all inclusive reis heeft een uitgebreid programma waarin wijn centraal staat. Zo bezoek je de vier belangrijkste wijngebieden: Muntenia, Moldova, Transsylvaniė en Oltenia. Laat je verrassen door de ongerepte natuur en maak kennis met de rijke wijnhistorie tijdens een bezoek aan diverse wijnhuizen. Natuurlijk kun je ook de wijnen proeven. Niet alleen tijdens je bezoek aan de wijnhuizen maar ook tijdens de diners waarbij de wijnen speciaal worden uitgezocht op basis van het menu.

Met specialistische wijnbegeleiding door een wijnexpert

Deze reis wordt begeleid door een Nederlandse reisleider van Romtour en de wijnbegeleiding is in handen van wijnexpert Cristina Andriescu van Roemwijn. Zij kan je alles vertellen over haar moederland Roemenië en natuurlijk over de wijnen. Daarnaast maak je ook kennis met de geschiedenis en kun je genieten van het unieke Roemeense landschap.